Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Maso pod peřinou

0.0
Maso pod peřinou

Potřebné ingredience

1kg libového masa (nejlépe kuřecí, krůtí, výborné je i králičí), koření, např. grilovací, na čínu (no prostě vaše oblíbené), 10 rohlíků, mléko, 5 vajec, mražená zelenina (či klidně čerstvá pokud máte)

Postup přípravy

Maso nakrájíme, okořeníme a osmažíme jako na čínu. Z rohlíků, mléka a vajen uděláme nádivku, do které přidáme podušenou zeleninu, můžeme přidat i kuřecí játra, prostě uděláme si nádivku dle své chuti.

Maso dáme do pekáčku, přikryjeme nádivkou a dáme zapéct. Můžeme podávat samotné jen se zeleninovým salátem či třeba s vařeným bramborem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie