KUŘECÍ KOUSKY "DIJON" - vůně, které NEODOLÁTE!!!!!!!

Potřebné ingredience
PRO 4 OSOBY: 4 kuřecí prsíčka//malá sklenička hořčice DION(viz foto níže)//2 lžíce medu//sůl//pepř//citon. šťáva
Postup přípravy
Do tohoto základu vhodíme masíko a spolu pěkně promícháme. Až masíčko zbělá, stáhneme pánev z ohně a "zachumlané"kousky přemístíme do uzavíratelné krabičky a vychledlé vložíme do lednice odpočinout. Ideální do druhého dne, ale v karjním případě stačí hodinka, dvě...
Po odpočinutí masa (i kuchařky ) vložíme maso i s marinádou na rozpálenou pánev, mícháme, dochutíme bílým pepřem, solí, kapkou citr. šťávy, případně přidáme ještě med. (vše se řídí vlastní chutí)
a... PODÁVÁME.
U nás je velmi oblíbená těstovinová rýže (viz. foto), ale výborná je též rýže divoká nebo jen obyčejná.
Opět záleží na vašich chuťových buňkách.
Teď zbývá jen popřát DOBROU CHUŤ!!!

potřebné ingredience, včetně námi oblíbené TĚSTOVINOVÉ RÝŽE, je vidět i hořčice, kterou jsem použila já

masíko právě vložené do směsi másla, medu a hořčice a báječná vůně! Škoda, že ji necítíte....

takto vypadá masíko připravené k odpočinku

a tady už putuje do lednice. Tak dobrou noc. ( Ta miska je báječný pomocník!!! Potraviny jsou vakuovány pohým stlačením víka! Žádné složité přístoje)

a to je výsledek. Druhý den vyndáno z lednice, vloženo na pánvičku, ochuceno a opět lákáme sousedy vůní ke stolu:-)
Zapomněla jsem dodat, že jsem pro barvu i pro oko přidala kousky sterilované kapie.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu







































