Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 23 návštěvníků)

KOLÁČE KYNUTÉ Z PEKÁRNY

0.0
KOLÁČE KYNUTÉ Z PEKÁRNY

Potřebné ingredience

Těsto= 500 g hladké mouky,
250 ml mléka,
35 g droždí ( kostička), 115 g rozpuštěného másla,
2 žloutky ,
75 g cukru ,
malá lžička soli,
, vanilkový cukr,
žloutek na potření.

Postup přípravy

POSTUP:
MLÉKO,MÁSLO VEJCE,MOUKU,CUKR , KVASNICE,VANILKOVÝ CUKR,SUL
POSTUPNĚ DÁME A HNĚTEME

NÁPLN:TVAROH,CUKR A NACHYSTÁM SI POSÝPIKU Z CUKRU ,MASLA A JÁ DÁVÁM TROCHU MOUKY

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ninouš 1. 5. 2015, 14:03
Tak jsem je včera pekla se synem na Májku a super (Y) (Y) (Y) Byly úžasný (L).Plnila jsem je tvarohem,mákem a povidly.Dnes jsme je ještě posnídali a byly stále měkkoučký (clamp) (C) Moc děkuji za recept-ukládám a ráda zase upeču!!! |:o)
martink 29. 4. 2015, 18:52
(Y) Moc děkuji za skvělý recept. Těsto krásně vykynulo, výborně se sním pracuje a koláče jsou mňam (clamp) (clamp) (clamp) jedna báseň. Ani se na plechu neohřály. Půlka byla s tvarohem a druhá s jablky. :-). Super recept, děkuji za něj (hello)
Darka 3 3. 2. 2009, 19:07
Chtěla bych Vás paní Dano pozdravit a také moc poděkovat za tento super recept (clamp), dlouho jsem hledala dobré těsto na koláče, aby se snadno balilo a bylo prostě akorát, náhodou jsem objevila Váš recept ....musím tedy říct, že měl opravdu veliký úspěch, suroviny jsou odvážené na gram přesně, těsto krásně kyne, a pak se dobře balí...koláče krásně naskočí a voní až se sliny sbíhají, všichni je kradou z plechu ještě horké (zajic) ale co nadělám. Jsou opravdu výjimečně nadýchané a lehounké, vejde se do nich spousta náplně - tu jemnost jim dodává asi to máslo (všichni pečou z rostlinných tuků, tak je rozdíl znát). Všem vřele doporučuji tento super receptík... (clamp) (F) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie