(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Švýcarské pusinky
Potřebné ingredience
3 bílky
25 dkg moučkového cukru
25 dkg vlašských ořechů
25 dkg vypeckovaných datlí
lžička mleté kávy
špetka soli
Postup přípravy
Datle a ořechy nakrájíme na malé kousky a smícháme s polovinou cukru a lžičkou mleté kávy. Bílky našleháme s druhou polovinou cukru a špetkou soli, do sněhu lehce smícháme datlovou směs. Lžičkou vršíme na pečící papír malé kopečky a zvolna sušíme v troubě.
Jsou moc dobré, léty ověřené... Foto bohužel letos ještě nemám, dělám je na poslední chvíli, aby "přežily" do vánoc...
Jsou moc dobré, léty ověřené... Foto bohužel letos ještě nemám, dělám je na poslední chvíli, aby "přežily" do vánoc...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

zuzan
(upraveno)
14. 12. 2016, 23:07
Tak jsem dnes vyzkoušela váš receptík
, jenom jsem datle vyměnila za fíky, protože jsem datle neměla, a ubrala jsem cukr. Dala jsem jen 20 dkg a stačí to
. Jinak moooc chválím, je to zase něco jiného, nechtěla jsem klasické sněhové či kokosové pusinky a toto vypadalo zajímavě. A je to i moooc dobroučké
. Sušila jsem je v troubě cca 15 - 20 minut, dokud nešly dobře sundat z pečicího papíru. Moc děkuji za zajímavý receptík
.












nahlásit
marky18
(upraveno)
14. 12. 2013, 19:58


nahlásit