(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Pětihvězdičkový salát s kousky tuňáka, zalitý smetanovo-hořčicovým dressingem a sypaný oříšky

Potřebné ingredience
Čínské zelí (nebo jakýkoliv salát), rajčátka, papriky, pórek, tuňákové kousky ve vlastní šťávě (nebo kousky kuřete), sůl, pepř, olivový olej, kelímek zakysané smetany, 1 lžíce kremžské hořčice, ořechy
Postup přípravy
1. Zelí nakrájíme nadrobno, rajčata a papriky na kousky a pórek na jemná kolečka. Dáme do mísy, přidáme scezeného tuňáka a zakapeme olivovým olejem. Osolíme, opepříme a zlehka promícháme.
2. Dáme uležet do ledničky.
3. Před podáváním přelijeme dressingem, který si vytvoříme smícháním smetany s hořčicí.
4. Posypeme nasekanými oříšky a podáváme.
2. Dáme uležet do ledničky.
3. Před podáváním přelijeme dressingem, který si vytvoříme smícháním smetany s hořčicí.
4. Posypeme nasekanými oříšky a podáváme.

Nejlépe chutná, pokud ho necháme alespoň 2 hodiny uležet v lednici.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

onasi
(upraveno)
28. 10. 2008, 17:39
vypadá to ohromně!!!!!


nahlásit

kalimera
(upraveno)
28. 10. 2008, 20:34
@onasi
Díky
a ohromně i chutná
. Mám ve zvyku na všechno dávat "tunu" oříšků, dodají jídlu skvělou chu't




nahlásit