Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 84 návštěvníků)

Zapékané brambory-pro mrňousky od 1 roku :-)

0.0
Zapékané brambory-pro mrňousky od 1 roku   :-)

Potřebné ingredience

syrové brambory oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme,smícháme s tvrdým sýrem a dětskou šunkou (obojí nakrájené na kousky),přidáme mletý kmín,vše promícháme a vložíme to zapékací mísy,kterou jsme vymazali margarínem,zalijeme 1 rozšlehaným vajíčkem které jsme smíchali s trošku Sunaru (prášek rozdělaný ve vodě),zalijeme brambory a pečeme (Já jsem tohle připravovala pro téměř 15ti měsíčního broučka,pro ty menší,kteří ještě nemají tolik zoubků je možno brambory nastrouhat najemno,zrovna tak i sýr se šunkou)

Postup přípravy

///

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

salinda6 30. 8. 2009, 19:25
Milá Janičko. (F) I my s Peťulkou jsme zkusili receptík od vás. Je to opravdu mňamka (pl) veliká a určitě jsme ho nedělali naposledy. Oba jsme si opravdu moooooc pochutnali. (zajic) (Y) (Y) (Y) Děkujeme Zdraví Kačka a Peťulka
Kaťulka 17. 11. 2008, 11:25
Jani, moc děkujeme za super receptík (clamp) . Matýsek na to zprvu koukal nedůvěřivě *-). Když ochutnal (pl), snědl plný talíř (Y). Příště upeču pro celou rodinu velký pekáč :-), je to opravdu mňamka. (L) Přejeme celé rodině krásné (banky) Katka s Matýskem (mamca)
Aňďa 13. 10. 2008, 10:46
Mňam! (C) To je ale dobrůtka. Doporučujeme všem! Rychlé, jednoduché a hlavně dobré pro malé děti i pro ty, kteří nemají rádi brokolici :-) :-) Děkujeme za super recept (Y) A+A (mamca)
Brandy6 21. 9. 2008, 9:04
Recept uz mam napsany, a zkusim malemu udelat, bude mit dva roky, ale jeste me zajimalo jak dlouho to pecete a na kolik... :-) (Y) (Y)
Štěpula 21. 9. 2008, 12:52
@Brandy6 Pekla jsem při 150°C (elektrická trouba),zhruba hodinku-záleží jak vysokou vrstvu budete mít....tak ať malému chutná (pl) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie