(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
BURISONOVÝ KARAMEL
Potřebné ingredience
30 dkg krystalového cukru,
1slazené mléko,
1 Hera,
2 balíčky burisonů,
2 lžíce kakaa
Postup přípravy
Cukr necháme zkaramelizovat na mírném ohni --- trpělivost než začne mít tekutou konzistenci , tvoří se hrudky ale vše se pak krásně rozpustí. Pak přidáme HERU a slazené mléko -- přidáváme na 5x ,přidáme 2 lžíce kakaa zamícháme a stáhneme z ohně , přimícháme burisony a necháme zchladnout.
Pak vytvoříme válečky , studené zabalíme do obalu a o vánocích krájíme na tenká kolečka. Je to děsná dobrůtka.
Pak vytvoříme válečky , studené zabalíme do obalu a o vánocích krájíme na tenká kolečka. Je to děsná dobrůtka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
damcata
(upraveno)
28. 12. 2009, 19:16

nahlásit

dolik76
(upraveno)
21. 10. 2007, 19:59
Tak to je super,určitě letos uděláme.Tuto dobrotu si pamatuji z dětství jen jsem nevěděla čím nahradit klasické mléčné karamely.Už se těším na tuto mňamku.

nahlásit
sonnen
(upraveno)
6. 10. 2007, 10:17





















































































nahlásit