Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

BURISONOVÝ KARAMEL

0.0
BURISONOVÝ KARAMEL

Potřebné ingredience

30 dkg krystalového cukru,
1slazené mléko,
1 Hera,
2 balíčky burisonů,
2 lžíce kakaa

Postup přípravy

Cukr necháme zkaramelizovat na mírném ohni --- trpělivost než začne mít tekutou konzistenci , tvoří se hrudky ale vše se pak krásně rozpustí. Pak přidáme HERU a slazené mléko -- přidáváme na 5x ,přidáme 2 lžíce kakaa zamícháme a stáhneme z ohně , přimícháme burisony a necháme zchladnout.
Pak vytvoříme válečky , studené zabalíme do obalu a o vánocích krájíme na tenká kolečka. Je to děsná dobrůtka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

damcata (upraveno) 28. 12. 2009, 19:16
(Y)Super právě jsem ho udělala. Jen jsem měla jenom jeden balíček burisonů.Tak snad to nebude vadit. Mám trochu obavy, že mi nestuhne. Děkuji a přeji krásné vánoce
dolik76 21. 10. 2007, 19:59
Tak to je super,určitě letos uděláme.Tuto dobrotu si pamatuji z dětství jen jsem nevěděla čím nahradit klasické mléčné karamely.Už se těším na tuto mňamku. (Y)
sonnen 6. 10. 2007, 10:17
(Y) :-) :-D ;-) :-$ (H) :-P |:o) (K) (L) :^) ^o) (tudledudle) (clamp) *-) (D) (C) (^) (*) (G) (PL) (B) (P) (I) (X) (Z) (@) (&) (wash) (child11) (child10) (child9) (child8) (child7) (child3) (child2) (child1) (flower) (hello) (zajic) (zajic) (pack) (drink) (dance) (candle) (witch) (kolo) (cinky) (balicek) (balicek) (mamca) (palice) (cigo) (jablka) (cigo) (plavec) (lyzar) (noc) (podzim) (snehulak) (podzim) (podzim) (dest) (santa) (kolo) (cinky) (snehulak) (zima) (palice) (plavec) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (koule) (pusa) (jablka) (jablka) (leto) (pes) (pes) (leto) (leto) (leto)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie