Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Silvestrovské maso

0.0
Silvestrovské maso

Potřebné ingredience

česnek
olej
sůl
máslo
petrželka
žloutek
smetana
kmín
žampióny 150 g
mouka hladká
pepř mletý
sýr strouhaný
salám šunkový 100 g
kotlety vepřové 2 ks

Postup přípravy

Vepřové kotlety přelité omáčkou s žampióny, salámem a smetanou. Zapékáme ještě se sýrem.

Kotlety osolíme, opepříme, posypeme kmínem, potřeme česnekem, zprudka opečeme po obou stranách na oleji a uložíme na teplém místě. Z pánve odebereme přebytečný tuk, přidáme kostičky salámu, žampióny nakrájené na čtvrtky, opečeme, zasypeme moukou, necháme přismahnout, přidáme šlehačku a petrželku a povaříme do zhoustnutí. Osolíme, opepříme, sejmeme z ohně a vmícháme žloutek. Směs rozdělíme na kotlety na plechu, posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme při 220 st.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie