(recept
si oblíbilo 37 návštěvníků)
Bramborový nákyp - dobrota, když je prázdná lednička:-)

Potřebné ingredience
6 uvařených brambor, 1 velikánskou cibuli, uzené maso, 5x tavené sýry (nejlépe se šunkovou příchutí), 2 dcl mléka, kečup - asi 5 lžic
Postup přípravy
Uvařené brambory nahrubo nastrouháme, přidáme usmaženou cibuli s uzeným masem, sýry, a zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozmíchali 2 lžíce kečupu, osolíme a dáme do zapékací mísy. Navrch můžeme posypat ještě strohaný sýr. Je to dobré i nezapečené
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kaplerus
(upraveno)
12. 2. 2009, 16:16
Tak jsem to dělala plánovaně,z brambor,a bylo to moc dobré.Dala jsem tam navíc oregano,takže to chutnalo jako bramborová pizza
Nicméně,manžel zblaznuj téměř celý pekáč sám,ochutnala i tchýně a pochválila.Já si vzala Espumisan a byli jsme spokojni všichni.Takže děkuji ua originální receptík.Lůca



nahlásit

Denisaaa
(upraveno)
12. 2. 2009, 18:47
@kaplerus
Tak to jsem moc ráda, že celé rodině chutnalo
těší mě, že to pochválil i manžel, když to nevonělo masem


nahlásit

kaplerus
(upraveno)
8. 2. 2009, 11:39
Vypadá to pěkně,jen prosím,ty brambory vařit ve šlupce,nebo oloupat?

nahlásit

Denisaaa
(upraveno)
8. 2. 2009, 15:19
@kaplerus
Jé to asi jak chcete - já to dělám jak kdy - když mě zbydou oloupané brambory tak klidně z nich
Podobý recept - nebo skoro stejný je s těma kolínkama - mám ho taky v receptech a možná s těma těstovinama je to lepší, ale to záleží na chuti každého
Každopádně je to hodně chutná rychlovka obojí



nahlásit

aleval
(upraveno)
20. 1. 2009, 19:34
Tak Fajn zkusím to ,ale až o víkendu pak dám vědět .Co je dobré tak místo másla dávám do bramborové kaše tavený sýr buď maratonec nebo madetku ,lipno , dva velké kusy , to vůbec nepozná .Alča
nahlásit

aleval
(upraveno)
20. 1. 2009, 18:52
Denisko ,mám prosbu ,není ten sýr tam moc cítit ,a moc vidět?.Můj manžel totiž nejí sýra a já jak můžu tak ho přidávám místo másla ,aby to nevěděl občas na to přijde , ale víc se daří ,říkám si když je tam ten kečup tak by to nemusel poznat .jěště jeden dotaz na to maso s tím rumem dík za odpověď Alča
nahlásit

Denisaaa
(upraveno)
20. 1. 2009, 19:13
@aleval
Alčo, když dáš dost kečupu, tak aby ty brambory byli skoro růžový tak, tam sýr moc cítit nebude a taky ta usmažená cibulka ho přehluší. A vidět tam není, protože je rozpuštěný - řekni manželoj, že je to třeba zakysaná smetana. Ještě mám v receptech ten samí recept, ale s těstovinama a tam bych řekla, že je ten sýr cítit víc
No a co se týká masa s hermelínem, tak dej hermelín jen na některý kousek a zbytek nech bez sýru - taky to tak dělám
Dej vědět jak chutnalo ju



nahlásit

sarrafinka
(upraveno)
18. 9. 2008, 17:26



nahlásit

Denisaaa
(upraveno)
18. 9. 2008, 19:19
@sarrafinka
ale marci, jde to i bez uzeného a je to dobrotka. Uzené jsem měla mrazáku
Já mám zásoby jak veverka


nahlásit