Zobrazit přihlášovací formulář

Pizzy, chleby

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

rychlá pizza

0.0
rychlá pizza

Potřebné ingredience

250g hladké mouky, 50g másla, 1 vejce, 2 lžičky kypřícího prášku, 1 lžička soli a 0.8 dcl mléka a suroviny dle chuti (zelenina, uzeniny, vejce, sýr, omáčku)

Postup přípravy

Do mísy dáme mouku, kypřící prášek, sůl...to promícháme přidáme vejce, máslo, mléko,opět promícháme a necháme cca 10 minut odstát. Na plech si dáme nejlépe pečící papír,ale můžeme jej i omastit a vysypat moukou. Těsto vyválíme do požadovaného tvaru, potřeme omáčku (postačí kečup s pizza kořením) a naskládáme suroviny.dáme pect prvních 5 minut na max a poté stáhneme teplotu na 150 stupňů. Těsně před vypnutím trouby vložíme sýr po céle pizze. Při pečení potíráme kraje rozšlehaným vajíčkem s trochou mléka (není nutné,je to spíš kvůly zlatavému vzhledu) TYP:Vyzkoušejte mleté maso s cibulí a zeleninou s omáčkou uncle bens....výborné,přeji dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

PajaG 27. 10. 2008, 21:01
Dobrý večer Moniko, před chvílí jsem vytáhla z trouby pizzu a už je pryč. Dělala jsem těsto podle Vašeho receptu a je vynikající. Neměla jsem droždí a hledala jsem nějaký recept kam se nedává a našla ten Váš. Hned si ho zapisuji a budu ho dělat. Dík za receptík. Rychlé, dobré. (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie