(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Domácí Bailey´s
Potřebné ingredience
2 salka,1/2 l rumu(použila jsem jednou také Napoleona),1 šlehačku (min.250 ml-dávám ale i více)
Postup přípravy
salka dáme do hrnce s vodou (nesmí vyvřít!!!!) VAŘÍME CCA 2 HOD-zkaramelizuje,vytáhneme a necháme schladit,do šlehače dáme rum s přidáváme zkaramelizované salko,nakonec šlehačku-nemá šanci to vydržet 3 dny :o)
dá se vylepšit i praženým kokosem,který macerujeme v rumu
dá se vylepšit i praženým kokosem,který macerujeme v rumu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
eskimo
(upraveno)
28. 4. 2006, 8:58
Znám tento recept obměněný, namísto šlehačky jeden klasicky uvařený pudink mandlový (anebo vanilkový + pár kapek mandlové tresti). Ale určitě vyzkouším i ten Váš )