Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

želví rodinka

0.0
želví rodinka

Potřebné ingredience

pro inspiraci

Postup přípravy

p

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 6. 10. 2008, 13:30
Mňam, to je od pohledu chutná želví rodinka. (clamp) (clamp) (clamp) Tedy želví polévku bych z nich nechtěla, ale moučníček, hmmm (zajic)
oleandr 3. 10. 2008, 18:45
No to je nádhera, vypadá to krásně. To jste šikulka. Nemohla by jste dát podrobnější postup? :-$
aaaaaaaaaaaaaa 4. 10. 2008, 10:40
@oleandr To jsem rada, ze se libi. Byl to dort na prani Kaccky. Piskotova rolada promazana marmeladou, nakrajena na kolecka. Do ruzne velkych misek igelitovy pytlik(aby se lepe dort vyklopil), pak misku vylozit koleckama rolady, na to vrstva naplne, pak ovoce dle libosti, dalsi kousky rolady, zase napln a tak az bude miska plna. Pak do chladu, vyklopit, dodelat hlavicku a nozicky, nezapomenout ocasek, (nase holky to kontrolovaly.) z bananu. Je dobre pak banan potrit citronem, nezhnedne. Napln je naslehana slehacka+tvaroh+kysela smetana(nemusi byt),jogurt(nemusi byt)+cukr+zelatina - zkratka dle chuti a toho, co prave mate. Zkousku tuhnuti( zda je tam dostatek zelatiny) delam na lzicku v mrazaku, za chvilku by tam mela byt hmota tuha, kdyz ne, pridam zelatinu. Zelatinu pouzivam praskovou, nasypu to kastrulku, zaleju trosinkou vody, necham nabobtnat, pak ohreju, kdyz je uplne rozpustena ( nesmi se varit!) necham schladnout a vmicham do hmoty. Doufam, ze je to k pochopeni :-) BZ
oleandr 4. 10. 2008, 11:32
@aaaaaaaaaaaaaa Super, moc děkuji za vyčerpávající popis (Y).Určitě vyzkouším. Snad se povede jako Vám. Díky moc
aaaaaaaaaaaaaa 4. 10. 2008, 13:28
@oleandr Take jsem to delala jednou tak, ze misu jsem vylozila pokrajenym kiwi a dovnitr misto rolady prisly detske piskoty, ale to neni tak dobre. Kiwi nevim proc nahorkne.
Zrušený účet 3. 10. 2008, 14:24
Jéééééééé, to je pecka, taková krásná rodinka. Šikula (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie