Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Želva pro Natálku

0.0
Želva pro Natálku

Potřebné ingredience

Piškotový korpus, punčovina, ovoce, krém nastavovaný kaší a falešný marcipán od Arielll

Postup přípravy

Marcipán mi dal pěkně zabrat - už druhý den mě bolí ruce :-) . Nemám pekárnu, takže jsem se nadřela, ale z výsledku jsem měla radost.
Korpus jsem pekla v malém pekáčku, rozkrojila, naplnila krémem a ovocem a z punčoviny udělala končetiny,hlavu a ocas. Původně jsem chtěla želvu potáhnout celou,ale ta punčovina vypadala dobře, takže jsem jen udělala placku na krunýř a vytvarovala.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

cokomura 15. 9. 2008, 9:45
Krasna zelvicka, velmi vydareny potah!!! (Y) (Y) (Y) (^) (flower)
Luciek 15. 9. 2008, 20:53
@cokomura Děkuju :-$. Zvlnění jsem dělala přes prst a šupinky malovala odměrkou na sunar - prostě co dům k práci umožnil ;-)
Hyzule 15. 9. 2008, 9:09
Želvička je povedená (clamp)Moc se nám líbí. (Y) (Y) (F)My máme doma takovou živou ;-)Jste šikovná,jen tak dál (clamp) (clamp)
Luciek 15. 9. 2008, 9:12
@Hyzule Děkuji moc. :-$ My máme také doma živou, takže si na oslavě dělali srandu, že jsem ji obalila marcipánem a uspala,aby se nehýbala ;-) ;-)
Hyzule 15. 9. 2008, 9:14
@Luciek :-D :-D :-D
Zrušený účet 15. 9. 2008, 7:56
Jé, ta je krásná. Moc se Vám povedla. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Luciek 15. 9. 2008, 9:02
@ Děkuji moc za pochvalu :-$ :-$ :-$

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie