(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Králík v papiňáku
Potřebné ingredience
Jeden králík,1,5 dcl oleje(nejlépe bylinkového),2 dcl vody,2 lžičky soli,1 cibule,5 stroužků česneku
Postup přípravy
Králíka naporcujeme,v papiňáku zalijeme bylinkovým olejem(pokud nemáme,tak dáme normální a přidáme trochu pepře,saturejky a bazalky),přidáme vodu,sůl,pokrájenou cibuli a česnek.Vše necháme v lednici 2 dny marinovat.Potom v papiňáku dusíme asi jednu hodinu.Pokud chcete,můžete pak přendat do pekáčku a necháte asi 10min.péct nepřikryté v troubě,aby králík získal pěknou barvičku,ale já to nedělám.
Podáváme s brambor.knedlíkem a špenátem,ale chutná nám k tomu i brambor.kaše.
Podáváme s brambor.knedlíkem a špenátem,ale chutná nám k tomu i brambor.kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé