Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Šumavský kotel

0.0
Šumavský kotel

Potřebné ingredience

brambory, mléko, máslo, sůl, kmín, cibule, anglická slanina, majoránka, houby, pepř, sladká paprika, sklenka červeného vína, kyselé zelí, zakysaná smetana

Postup přípravy

Uvařte si brambory, a připravte z nich kaši. Tu vložte do připraveného pekáčku. Pak si na pánvi usmažte dozlatova cibulku, přidejte k ní angl. slaninu, ost. koření, červené víno, a nechte chvíli podusit. Poté přidejte do pekáčku s kaší. Nakrájené kyselé zelí také poduste a opět ho rozložte na směs. Nakonec vše zalijte zakysanou smetanou. A dejte na 15 min. zapéct.

Bramborová kaše v zapékacím pekáčku

Hotovou směs přidáte na kaši

Na směs naneste rovnoměrně podušené, kyselé zelí

nakonec vše zalijte zakysanou smetanou

Přeji všem doboru chuť !!!

Na talíři jídlo nevypadá příliš lákavě, ale po ochutnání.....u nás nikdy nezbyde :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie