Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Květákové karbanátky

0.0
Květákové karbanátky

Potřebné ingredience

květák, 1-2 vejce (podle velikosti květáku), sůl, pepř, strouhanka, krupice podle potřeby

Postup přípravy

1
Květák uvaříme do měkka, necháme dobře okapat a rozmačkáme na kaši. Osolíme, opepříme, přidáme vejce a tolik krupice, aby se daly formovat karbanátky. Dobře promícháme. Krupice dáme nejprve méně a necháme ji 15 minut nabobtnat, pokud je jí málo, přidáme. Potom tvarujeme karbanátky, obalujeme ve strouhance a smažíme z obou stran.
Podáváme s brambory a zeleninovým salátem, případně s tatarkou nebo jogurtovou omáčkou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie