(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Kremrole
Potřebné ingredience
na kremrole: 1 máslo, 35 dkg hladké mouky, 1 šlehačka
sníh : 2 bílky, cukr moučka
na posypání : cukr moučka
Postup přípravy
Kremrole: máslo , šlehačku a hladkou mouku a vypracujeme těsto , necháme hodinu odležet v ledníčce, poté rozválíme těsto a děláme rádýlkem prožky , ty navineme na trubičky, a dáme péci do trouýby na 170 °C asi tak 12 minut, do zrůžovění, ještě teplé sundáme z trubiček,
Sníh: bílky dáme do vodní lázně a vyšleháme sníh, poté dáme cukr a šleháme do ztuhnutí když vyndáme meličky tak nesmí sníh spadnout z metliček , pak schladíme ve studené lázni tak 5 minut a můžeme kremrole plnit, naplněné je posypeme cukrem mopučkovým.
Sníh: bílky dáme do vodní lázně a vyšleháme sníh, poté dáme cukr a šleháme do ztuhnutí když vyndáme meličky tak nesmí sníh spadnout z metliček , pak schladíme ve studené lázni tak 5 minut a můžeme kremrole plnit, naplněné je posypeme cukrem mopučkovým.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
monikasupitova
(upraveno)
8. 11. 2010, 15:04
Takže, dneska jsem neodolala a konečně zkusila - a pozor - povedlo se - 30 krásných kremrolí - sníh jsem dělala ze 4 bílků a 280g cukru krupice a bylo ho tak akorát Myslím, že tyto kremrole jsou návykové Nedá se neochutnávat během výroby Díky