PUDINGOVÉ RYBIČKY

Potřebné ingredience
2 1/2 hrnku hladké mouky, 1 hrnek moučkového cukru, 1/2 kostky ztuženého tuku ( OMEGA ), 1/2 kostky másla, 5 balíčku pudinku s vanilkovou příchutí, 3 vejce, 1 balíček prášku do pečiva, pečící papír na plech, pikantní zavařenina na slepení rybiček, 1 tabulka(200g) čokolády na vaření+trochu omegy do vodní lázně
VODNÍ LÁZEŇ pro začátečníky: Dva hrnce( jeden větší, druhý menší ) Do většího dáme vodu a posadíme do něj menší ,do ktrého jsme si rozlámali čokoládu a trochu omegy. Vše oříváme ( nevaříme ! ) do roztavení. Lžičkou nebo vařečkou poléváme rybkám hlavu a ocásek. Polité cukroví klademe na celofán a necháme ztuhnout. CELOFÁN je velký pomocník, protože se nám budou rybky lépe odlupovat bez poškození : )
Postup přípravy
Do mouky smíchané s práškem do pečiva vmícháme pudink, přidáme nastrouhaný ztužený tuk ( omegu ), máslo, vejce, cukr a vypracujeme těsto. Necháme je v chladničce nejméně 1 hodinu odpočinout. Poté z těsta vykrajujeme na pomoučeném vále rybičky, které klademe na pečící papír na plech a upečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova. Vychladlé rybičky slepíme pikantní zavařeninou a dozdobíme čokoládou rozpuštěnou ve vodní lázni. Hotové cukroví dáme ztuhnout do ledničky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

























































