pecene gastany
Potřebné ingredience
ahoj dievcata pecie niektora z vas gastany
Postup přípravy
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

egon e
(upraveno)
14. 11. 2008, 10:40
dakujem vam dievcata
nahlásit

Cylka
(upraveno)
13. 11. 2008, 12:11
Sesta žila nějakou dobu v Itálii, tam je pekli na suchém plechu, nařízlé, až byly pěkně otevřené bylo hotovo.

nahlásit

lejča
(upraveno)
13. 11. 2008, 10:40
kdysi jsem je pekla...Umylala jsem je,rozřízla do kříže,posypala vegetou a dala na plech pcét do trouby..Už nevím na kolik,ale myslím,že na 170;C nic nezkazíte..Až budou krásně rozevřené,tak jsou hotové

nahlásit

hanys77
(upraveno)
13. 11. 2008, 10:26

nahlásit