Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 31 návštěvníků)

STEHÝNKA V HOŘČICI - RYCHLOVKA

0.0
STEHÝNKA V HOŘČICI - RYCHLOVKA

Potřebné ingredience

6 kuřecích stehýnek ( já dělala z dvojí dávky - měla jsem i masenko ),
2 lžíce plnotučné hořčice,
1 žloutek,
svazek zelené petrželky ( tou nešetříme - dodá chuť ),
mletý pepř,
sůl

Postup přípravy

Kuřecí stehna osolíme, opepříme. Potřeme ze všech stran hořčicí, kterou jsme vyšlehali se žloutkema nasekanou petrželkou. naskládáme do pekáčku, povrch pokryjeme kousky másla a pečeme při teplotě 200 stupňů. Já mám horkovzduch, tak stačí tak na 180 stupňů - ODKRYTÉ!!!

Tohle je všechno co potřebujeme na naši dobrůdku

Máme osoleno a opepřeno

Máme vyšlehané vajíčko s hořčicí a petrželkou

A máme napapláno - tedy natřeno :)

Poklademe máslem a šupity do trouby

A je hotovo!!!! Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vevercak78 29. 1. 2010, 14:51
(Y) (Y) (Y) (Y)
actimel 9. 4. 2009, 19:12
Jani moc nám stehýnka chutnala určitě přibydou do mé kuchařky. Je to rychlé a výborné.Měla jsem toho udělat víc na zítřek už moc nezbylo. (flower)
tanulin 23. 11. 2008, 10:08
fakt dobré,dík za recept,vřele doporučuji (Y)
JKpipule 31. 12. 2008, 10:37
@tanulin Jsem moc ráda, že chutnalo (kytara)
JKpipule 23. 11. 2008, 19:20
@tanulin Táni plně s Vámi souhlasím!!! Je to potom hrůůza umýt, ale ta chuť stojí za to a není to skoro žádná práce. Přemýšlela jsem, že příště bych je dala na pečící papír *-) *-), ale nevím, nevím :^)
leuško 23. 1. 2009, 19:15
@JKpipule Dievčatá, z vlastnej skúsenosti doporučujem miesto papiera na pečenie použiť FÓLIU NA PEČENIE (Y) (Y) (Y) Tú stačí po použití umyť v sapon. vode a nechať uschnút. Možno ju použiť asi 1000x - podľa predajcu www.kalita.sk. :-o :-o :-o Ušetríte si námahu pri umývaní riadov a fólia má všestranné využitie!!! (clamp) (clamp) (clamp) (flower) (hello) (flower) (hello) (flower) (hello)
Zdenulinka 21. 11. 2008, 16:11
Dobrý den,chci se jen zeptat,nedalo by se to místo potírání tou marinádkou celé zalít a péct? Díky Zdenka (Y)
JKpipule 23. 11. 2008, 19:21
@Zdenulinka Zdeni, tak jak píše Táňa, té marinády moc není, opravdu jen na potření!!! A s tím umýváním :-@ je to taky fuška, ale je to dobrotka :-)
tanulin 23. 11. 2008, 12:07
@Zdenulinka asi ne té marinády není moc a taky se ta připečená hořčice špatně umývá,ale je to mňamka (H)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie