(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vlašská pomazánka
Potřebné ingredience
1 sklenička sterilovaného zeleninového salátu (Moravanka, Kunovjanka apod.), 100 g měkkého salámu, 100 g eidamu, 1 pomazánkové máslo bez příchuti
Postup přípravy
Zeleninu necháme okapat a společně se salámem a sýrem umeleme na masovém strojku nebo rozsekáme v robotu. Vzniklou hmotu přidáme do pomazánkového másla a dobře promícháme. Mažeme na chleby a zdobíme vařeným vejcem.
Poznámka: je-li v zeleninové směsi feferonka před mletím ji vyjmeme nebo dáme jenom kousek.
Poznámka: je-li v zeleninové směsi feferonka před mletím ji vyjmeme nebo dáme jenom kousek.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bea
(upraveno)
30. 1. 2008, 8:29
Pomazánka je moc dobrá,dělala jsem už 3x a vždy měla úspěch. Na toastech je taky super.Děkuji za recept. Beata