(recept
si oblíbilo 12 návštěvníků)
Bielkovy suchar

Potřebné ingredience
5 bielky, 5 lyžíc práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 5 lyžíc hladkej múky, 1/2 prasku do pečiva,hrst vlaskych orechov,mandli a lieskovcov( všetko cele)
Postup přípravy
Bielky vyslahame do tuha,pridame cukor,muku,PDP a nakoniec orechy,vylejeme do formy na srnči chrbat a upečieme na 180st.Upečene vyberieme a dame do sačka a nechame do druheho dna oddychovat(orechy musia navlhnut).Potom nakrajame na čo najtensie a dame do rury sušit asi tak na pol hodinku,aby to bolo svetlo hnede.Ja som susila na 120st.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

mmatuli
(upraveno)
2. 12. 2008, 15:24
Jo, to je super, děláme na dlouhé tůry apod., lehké, ale výživné a nekazí se.

nahlásit

Zdenikv
(upraveno)
2. 12. 2008, 12:27
Tohle je moje nejoblíbenější cukroví. Obvykle do vánoc nevydrží

nahlásit

Mandy1972
(upraveno)
4. 12. 2008, 12:54
Toto curoví dělávám každý rok
Je úžasné.Kdo má rád suchšší cukroví,tak vyzkoušejte


nahlásit