(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
TAVROHOVÉ KOKOSKY
Potřebné ingredience
2 BÍLKY,ŠPETKA SOLI,80G CUKRU MOUČKA,3 LŽIČKY MĚKKÉHO TVAROHU,220 G STROUHANÉHO KOKOSU
Postup přípravy
BÍLKY SE ŠPETKOU SOLI UŠLEHEJTE DO POLOTUHA,POSTUPNĚ PŘISYPÁVEJTE MOUČKOVÝ CUKR-AŽ BUDE SNÍH ZCELA TUHÝ A BUDE TVOŘIT NA ŠLEHACÍCH METLÁCH PEVNÉ ŠPIČKY!!!!
DO PŘIPRAVENÉ HMOTY ZLEHKA ZAMÍCHEJTE KOKOS A TVAROH.
Z PŘIPRAVENÉ HMOTY TVOŘTE POMOCÍ DVOU LŽIČEK (KDO UMÍ MŮŽE PŘIPRAVOVAT ZDOBÍCÍM PYTLÍKEM) NA PLECH VVYLOŽENÝ PEČÍCÍM PAPÍREM MALÉ HROMÁDKY,KTERÉ POZVOLNA PŘI 160°C UPEČTE DO LEHCE ZLATÉ BARVY!!!
TIP:Sníh z bílků snadno ušleháte,přidáte-li do sněhu tošku citronové šťávy.V žádném případě se do bílků nesmí dostat část žloutků!Na kvalitu sněhu má vliv i tempo šlehání-ZAČNĚTE ZVOLNA A POTÉ NEUSTÁLE ZRYCHLUJTE!!
DO PŘIPRAVENÉ HMOTY ZLEHKA ZAMÍCHEJTE KOKOS A TVAROH.
Z PŘIPRAVENÉ HMOTY TVOŘTE POMOCÍ DVOU LŽIČEK (KDO UMÍ MŮŽE PŘIPRAVOVAT ZDOBÍCÍM PYTLÍKEM) NA PLECH VVYLOŽENÝ PEČÍCÍM PAPÍREM MALÉ HROMÁDKY,KTERÉ POZVOLNA PŘI 160°C UPEČTE DO LEHCE ZLATÉ BARVY!!!
TIP:Sníh z bílků snadno ušleháte,přidáte-li do sněhu tošku citronové šťávy.V žádném případě se do bílků nesmí dostat část žloutků!Na kvalitu sněhu má vliv i tempo šlehání-ZAČNĚTE ZVOLNA A POTÉ NEUSTÁLE ZRYCHLUJTE!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé