Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

BRAMBORY

0.0
BRAMBORY

Potřebné ingredience

PRO VELKÝ ZÁJEM PŘIDÁVÁM RECEPT

Postup přípravy

RECEPT NA BRAMBORY: piškoty slepit nějakým krémen - nechat zatuhnout, obalovánky. 25 dkg cukru , 15 dkg másla, 1 bílek ,15 dkg sušeného mléka , 1 lžíce mandlové tresti. Zpracujeme a v něm obalujeme slepené piškoty, které před tím namočíme v rumu s vodou, ale musíte rychle aby nebyly moc nasáklé, potom se to špatně obaluje. Nakonec dáme do kakaa s moučkovým cukrem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dodo 17. 12. 2008, 9:44
(Y) (Y) díky za recept (svatba) je miluje tak zkusím díky (clamp) (L)
KOTY5 17. 12. 2008, 8:22
Paní Dito, jste velká šikulka, brambory vypadají fakt super. Chtěla jsem se zeptat jaký krém do nich děláte a kolik pytlíků piškotů je na množství obalovánků? Můžu slepený piškot namočit rychle do něceho jiného? Já rum do cukroví bohužel dát nemohu. Díky předem za odpověď Jana a Patriček (mamca)
Ditula 17. 12. 2008, 9:02
@KOTY5 Jani, My použily 2 pytlíky piškotů, ale zbylo nám, tak tipuji pytlík a půl, podle toho jak se Vám podaří natenko ty piškoty obalit. Ono to jde docela škaredě, jsme se nad tím nazlobily, navíc když to před tím namáčíte v tom rumu s vodou, tak se ten piškot trochu rozblemtá, proto se to musí namáčet rychle, aby to šlo potom dobře obalit. Jani a krém jsme tam dávali, jaký jsme měly zrovny udělaný, kokněte kdyžtak ke mě do receptů na kokosové řezy, tak ten samý krém jsme dávaly do brambor. Když piškot namočíte do něčeho jiného, tak to podle mě nevadí, akorád tam nebude cítit ten rum, jde o to aby ty piškoty byly měkké a ne tvrdé, pod tím obalovánkem. Ať se podaří, mějte se pěkně a krásné Vánoce Dita. (andel) (banky) (kolednici)
Bylinka1 16. 12. 2008, 19:31
Máte moc hezké (clamp),ale spíš mi to připadá jako nějaké mini zákusečky na svatbu,protože se mi nechce věřit,že košíčky nebo věnečky mohou vydržet do vánoc *-).Nebo máte nějaké spešl trvanlivé krémy?Díky,Jana.
Jarkajarka 16. 12. 2008, 19:49
@Bylinka1 Milá Jani . Mám naplněné všechno cukroví a dělám to tak každý rok . Pokud máte zájem o kvalitní krémy , není problém je napsat
veverka511 16. 12. 2008, 18:43
ditulko prosím vás na té fotce to máte jak se říká brambory prosím nemužete mi napsat recept jinak cukrovíčko jedna básen (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie