(recept
si oblíbilo 43 návštěvníků)
Arabelčin luxusní špenátový listový závin

Potřebné ingredience
špenát čerstvý, sojová omáčka, 20dkg anglické slaniny, česnek 2 stroužky, listové těsto.
Postup přípravy
Na pánvi si opečeme 5 dkg anglické slaniny nakrájené na proužky, pak přidáme česnek nkrájený na malé kousíčky a chvíli orestujeme. Poté přidáme omytý a natrhaný čerstvý špenát, krátce podusíme, ochutíme sojovkou a odstavíme z plotny. Necháme chvíli vychladnout.Mezitím si vyválíme listové těsto, poklademe zbylou anglickou, pak na to rozprostřeme směs ze špenátu, zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem apečeme v předehřáté troubě dozlatova.

rozválený plát listového těsta se špenátovou směsí

srolujeme
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

detskystyl
(upraveno)
21. 11. 2017, 20:16
prosím, chutná dobře i studený? Děkuji
nahlásit

arabelka
(upraveno)
2. 12. 2017, 8:32
@detskystyl
Ano i studený je výborný
nahlásit

Gackulka
(upraveno)
5. 9. 2009, 15:18
Už startuju
a letím k vám



nahlásit

1maru
(upraveno)
2. 1. 2009, 21:23
špenátový závin milujeme - a to ho dělám z mraženého (ale kvalitního). Zkusím přidat podle vás i angl. slaninu

nahlásit

arabelka
(upraveno)
2. 1. 2009, 21:39
@1maru
zkuste, dodá perfektní chuť



nahlásit