Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 43 návštěvníků)

Arabelčin luxusní špenátový listový závin

0.0
Arabelčin luxusní špenátový listový závin

Potřebné ingredience

špenát čerstvý, sojová omáčka, 20dkg anglické slaniny, česnek 2 stroužky, listové těsto.

Postup přípravy

Na pánvi si opečeme 5 dkg anglické slaniny nakrájené na proužky, pak přidáme česnek nkrájený na malé kousíčky a chvíli orestujeme. Poté přidáme omytý a natrhaný čerstvý špenát, krátce podusíme, ochutíme sojovkou a odstavíme z plotny. Necháme chvíli vychladnout.Mezitím si vyválíme listové těsto, poklademe zbylou anglickou, pak na to rozprostřeme směs ze špenátu, zabalíme, potřeme rozšlehaným vejcem apečeme v předehřáté troubě dozlatova.

rozválený plát listového těsta se špenátovou směsí

srolujeme

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

detskystyl 21. 11. 2017, 20:16
prosím, chutná dobře i studený? Děkuji
arabelka 2. 12. 2017, 8:32
@detskystyl Ano i studený je výborný
Gackulka 5. 9. 2009, 15:18
Už startuju (witch) a letím k vám :-p (L)
1maru 2. 1. 2009, 21:23
špenátový závin milujeme - a to ho dělám z mraženého (ale kvalitního). Zkusím přidat podle vás i angl. slaninu (F)
arabelka 2. 1. 2009, 21:39
@1maru zkuste, dodá perfektní chuť (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie