(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Hermelínová pomazánka
Potřebné ingredience
Hermelín , 1/2 kávové lžičky paprika pálivá, vejce , 1 kávová lžička sladká paprika, 1 kávová lžička plnotučná hořčice, 1 majolka
Postup přípravy
Vejce necháme uvařit na tvrdo. Hermelín rozkrájíme na prkénku na malé kostičky. Menší cibuli zbavíme slupky a pokrájíme jí na drobno stejně jako vejce. Ochutíme 1 kávovou lžičkou sladké papriky, 1/2 kávové lžičky pálivé papriky a 1 kávovou lžičku plnotučné hořčice. Nakonec přidáme 1 majolku a všechny přísady spojíme dohromady. Hotovou hermelínovou pomazánku vložíme do chladničky a necháme přes noc odležet. Podáváme s čerstvým pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
19. 9. 2015, 14:28

nahlásit

Sonov
(upraveno)
24. 7. 2009, 13:37
Děkuji za uvedený recept na hermelínovou pomazánku. Dělám ji nyní skoro každý den, manžel se po ní může utlouct...... Je moc drobá.



nahlásit

Liese
(upraveno)
18. 10. 2009, 10:41
@Sonov
Děkuji
nahlásit