(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
a něco k salámkům
Potřebné ingredience
polohrubá mouka, hladká mouka, sůl, cukr, mléko, 3 vejce, 3 lžíce oleje, droždí
Postup přípravy
v hrníčku si zaděláme kvásek, smícháme mouku hladkou a plohrubou, přidáme sůl a cukr, vejce a olej a vypracujeme těsto, které jde lehce od stěn, dělám vše od oka, tak na půl kg mouky, necháme vykynout, a pak z těsta motáme bagetky. bud je nechávám jako přílohu, nebo je plním česnekovou pomazánkou, vysočina a kyselá okurka, je to opravdu mnamka, vršek před pečením potřeme rozšlehaným vejcem, sypeme kmínem, sezamem, sýrem, co nás napadne
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
PajaG
(upraveno)
7. 1. 2009, 19:51
Mohu se zeptat, jakou česnekovou pomazánkou? Nemám představu.To určitě nebude kupovaná s majonézou?Děkuji za odpověď, chci to vyzkoušet, vypadají super.Pavla.
Evkastara
(upraveno)
8. 1. 2009, 12:24
@PajaG
dělám svoji domácí, dávám pomazánkové máslo, 2 tavené sýry, strouhaný sýr eidam, česnek, 1 majonéza malá, trošku soli, ale myslím, že by klidně mohla být i kupovaná kvalitní pomazánka, je to na vaší fantazii, jinak jsou opravdu božské...
Hnědovláska
(upraveno)
7. 1. 2009, 8:40
Mňam hned bych si dala .Kde máme recept? .Jinak jsou
Ilona Ho.
(upraveno)
7. 1. 2009, 8:20
Vypadaj krásně ale nevidím recept