Zobrazit přihlášovací formulář

Jak to dopadne když se opravdu nedaří :-))

0.0
Jak to dopadne když se opravdu nedaří :-))

Potřebné ingredience

chtěla jsem vyzkoušet roládu podle Marcela P. (Arielll) ID 126509 ,která nikdy nepraská

Postup přípravy

slíbila jsem synovci,že mu upeču nějakou ňaminku,tak jsem se rozhodla vyzkoušet roládu podle Ariell.piškotek byl opravdu jak měchuřinka,jenže na mě sedl nějaký moribundus a pekla jsem z posledních sil a zdobení nechala na druhý den.Zásadní chyba,piškot oschl a POPRASKAL :-))

měl na to přijít šlehačkovo tvarohový krém,ale jak tak šlehám,najednou koukám,já už tluču máslo :-) zdrclo se to během vteřiny.tak jsem odlila syrovátku,přidala lučinu a cukr a ono to nějak dopadlo

do zbytku zdrclého krému jsem přimíchala čoko co zbyla od cukroví,a ona ta horká čokoláda dokázala zázrak :-) - čokokrém jak hedvábí

ze zbytků marcoše jsme chtěli udělat mramor

vypadalo to nadějně

tohle je dílo mé malé pomocnice - všude máme šneky :-)

potřetí už jsme to motat neměli :-(

po rozválení nic moc

roládu jsem zapoměla natřít,povlíkala jsem ji nahatou

a v tomto stadiu jsem nechala mojí holčičku ať si s tím dělá co chce a šla si lehnout

poprala se s tím jak se dalo

kytičky mi zbyly z minulých pokusů

na řezu - chuťově to bylo mnohem lepší než vzhledově

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Maruh 14. 1. 2009, 16:56
Náhodou dobrý (Y), (X) šikovná, jinak moje první roláda nebyla zdaleka tak hezká jako tvoje, takže trénink dělá mistry-příště to bude na 1 s hvězdičkou!!! (L)
ivamamina 14. 1. 2009, 11:59
Leni to sa stáva (niekomu dosť často), ale vždy si povieme, že môže byť aj horšie. Dcerka to dokončila super. (L)
Zrušený účet 14. 1. 2009, 11:54
Leni do receptu raději připíšu, že se roláda musí plnit hned po vychladnutí. Ale moc chválím Tvojí dceru, že si s tím tak báječně poradila. Je to nadějná cukrářka. Máš z ní určitě radost. (clamp) (clamp) (clamp) (hello)
nobstice 14. 1. 2009, 14:50
@ marci dekuju,me to bylo jasny s tim plnenim ale bylo mi tak blbe ze jsem se na to vyprdla ;-) ;-) ;-)
Anelis 14. 1. 2009, 10:56
Leni, to znám, někdy když se nedaří, tak se prostě nedá nic dělat ;-), náhodou nevypadá tak zle a malá měla alespoň možnost využít svou kreativitu |:o), na něčem se to musí naučit (clamp), hlavně, že chutnala, na řezu teda vypadá úžasně (Y) (Y) (Y)
nobstice 14. 1. 2009, 14:58
@Anelis alenko dekuju,byla opravdu moc dobra (L) (K)
mišus 14. 1. 2009, 10:16
Díváme se na to s dcerou (3 roky) a říká, že je to hezký dortík. Já jsem řekla, že je podle Vás nepovedený, ale ona trvá na svém. Je to hezký dort! Hlavně, že chutnal. Kdybyste viděla moje nepovedeniny! (L)
nobstice 14. 1. 2009, 15:03
@mišus miso moc dekuju a male ze posilam pusinu ;-) ;-) ;-) kukla jsem k tobe a musim rict ze zadne nepovedeniny jsem nenasla,asi jsi je tam zapomela dat :-D :-D :-D nemo je samosebou k poznani a panenka uz je vystavni,lepsis se kazdym rokem,copak asi mala dostane ke 4? :-D :-D :-D :-D jo a prosim tykacka,,,,,,,,,,, (novy rok) (child6) (child6) (child6)
akdar 14. 1. 2009, 10:12
Leni klííííd (kocka), hlavně že byla dobrá (zajic)... no jak říká Vydra - když se daří, tak se daří, známe to všechny... Hlavu vzhůru, a ať jsi brzy fit (L) Jo a závidím ti takovou pomocnici, ty moje dvě turba mi akorát tak všechno sež...u... ti by se s tím taky poprali po svém ;-), ale dopadlo by to podstatně hůř (hello)
nobstice 14. 1. 2009, 15:05
@akdar radus dekuju,uz mi je tak dobre ze muzu chodit do prace |-) |-) |-) a rozhodne si z ni nic nedelam,aspon mam prihodu k vypraveni ;-) ;-) ;-) ;-) a s temi pomocniky - priste si vyfotim synka jak uzira,ten kdyz je doma tak marcipan chranim vlastnim telem :-D :-D :-D :-D
Iveta a dětičky 14. 1. 2009, 10:05
Náhodou na to že je zkušební a v podstatě ze zbytečků (Y) Hlavně že chutnala.A dceruška je šikovná a určitě měla radost že si jí mohla ozdobit podle svého.
nobstice 14. 1. 2009, 15:06
@Iveta a dětičky ivetko dekuju (L) (L) (L) presne tak to bylo (Y) (Y) (Y)
Zrušený účet 14. 1. 2009, 8:51
Leni, podívej se na to z té lepší stránky- pustila bys dcerku ke zdobení třeba dortu na zakázku? Takle měla krásnou možnost realizovat své nápady - a že se jí to fakt povedlo. Jinak přeju brzké uzdravení. (clamp) (clamp)
nobstice 14. 1. 2009, 14:57
@ helenko moc dekuju za podporu (L) (L) (L) to vis ze bych ji nepustila (teda zatim byl jen jeden a to jsem mela takovyho nerva ze jsem k tomu malem nepustila sama sebe :-D :-D ) ja to taky vubec neresila,deti se na to vrhly a byl pryc,mela jsem tu malou a tri dvacetilety ;-) ;-) ;-) ;-)
Daj.a 14. 1. 2009, 8:28
Milá Lenko, dopadla jste ještě krásně! To já se chtěla bratrovi předvést s vánočkou (přijel domů z vojny - je tomu už 37 let) a zvorala jsem ji tak, že ji bratr roztloukal kladivem a vyďoubával z ní rozinky a mandle. Mandle byly tenkrát vzácnost, stála se na ně fronta. Asi jsem spařila droždí moc teplým mlékem a vánočka místo aby vykynula tak v troubě spíš vyschla. Každé vánoce si na to vzpomenu - já plakala a bratr se chechtal až se za břicho popadal. Budete mít také svoji rodinnou vzpomínku. Patří to k životu. Máte krásnou a šikovnou dcerku, to je hlavní. Hodně štěstí vám přeje Dáša
nobstice 14. 1. 2009, 15:08
@Daj.a daso dekuju (K) (K) (K) (muzu poprosit o tykani ? ;-) ;-) ;-) ;-) ) presne tak to je,takovehle veci jsou vhodnym tematem k vypraveni po dlouha leta :-) :-) i kdyz zase takova tragedie to nebyla,mandle jsem tam zadne nedavala :-D :-D :-D :-D
Dermajetics 14. 1. 2009, 8:15
Leniřko to je pech, když se daří tak se daří, co??? :-$ Ale dceručka se s tím poprala a ozdobila nádherně. Myslím že je stejně důležité, aby chutnalo a to chutnalo, ne?? :-) (Y) :-) (clamp) (clamp) (clamp) (L)
nobstice 14. 1. 2009, 15:10
@Dermajetics blani diky (F) (F) (F) chutnalo,mela jsem tu 3 dvacetilete a tu jednu moji malou a po rolade se jen zaprasilo a nikdo neresil jestli je dokonala :-p :-p :-p
Markéta.M (upraveno) 14. 1. 2009, 7:57
myslím si,že ve finále to dopadlo dobře :-), pomocnice je moooooooc šikovná (Y) (Y) (Y) a je vidět, že ji to baví (clamp). Někdy se prostě nezadaří, určitě to známe všechny, včetně mě http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=949074 ;-) ;-) ;-)
nobstice 14. 1. 2009, 14:53
@Markéta.M marketo diky,takhle nejak podobne dopadl muj papinak kdyz jsem v nem varila dve hodiny salko ;-) ;-) ;-)
Markéta.M 14. 1. 2009, 15:07
@nobstice ;-) ;-) ;-)
hajcena 14. 1. 2009, 7:34
Každý den sice není posvícení, ale zato máte zdatnou a šikovnou pomocnici. (clamp)
Navis 13. 1. 2009, 23:28
Nááhodou musím pochválit malou cukrářku která to nevzdala a náádherně ji nazdobila (L)Je to šikulka.Vás obdivuji že jste zkusila mramorování,já na něj ještě nenašla odvahu(mám obě ruce levé :-) ) Kdyby jste viděla když mě se nedaří,nejsem profík jako vy na dorty,tak jsem ráda že se podle mě povedou ale když né....tak tato vaše roláda je jak od profíka v porovnání semnou a míma nezdařenýma vývorama. :-p Ještě jednou..je pěkná a máte šikovnou pomocnici (L)
nobstice 13. 1. 2009, 23:54
@Navis petrusko moc dekuju ;-) ;-) ;-) ale poprosim o tykani (silvestr2) mramorovani vubec neni tezke,jen to nechce motat vic barev najednou a nebo kdyz uz tak jen lehce zamotat a hned vyvalet,klidne to zkus a uvidis :-p ja profik zdaleka nejsem (viz rolada :-D :-D :-D ) a ty se za svoje dortiky taky nemusis stydet (clamp) (clamp) (clamp)
zdenakucerova 13. 1. 2009, 22:45
Chválím odvahu a sílu nevzdat se. Také malou cukrářku, která se snažila a povedlo se. (clamp)Nebojte se také to znám, hlavně když chci aby to bylo něco EXTRA!!!! Každá máme slabou chvilku a vy jste se toho zhostila se ctí. Aspoň , že poprvé nebere mindrák ;-) když vidím ty nazdobené nádhery!!!! ;-)
nobstice 13. 1. 2009, 23:56
@zdenakucerova zdeni dekuju za podporu (K) (K) (K),bylo to jen na doma,sem jsem to vlozila spis pro pobaveni :-D :-D :-D :-D jo a prosim ........tykacka (silvestr2) (drink) diky,at si nepripadam stara (H) (H) (H)
Zrušený účet 13. 1. 2009, 22:17
Leni, promiň, ale jindy to umíš líp :-$ Nicméně být na tvém místě, tak strašně moc pochválím dcerku, ta to totiž myslím hodně moc vylepšila a nakonec to byla hezká zvláštní roláda! Tak je to šikulka po mamince (flower) Ono se občas prostě nedaří. Zase bude líp. Známe to všechny (Y) (hello)
nobstice 13. 1. 2009, 22:31
@ vis Lucy,me bylo ten vikend taaak blbe,ze mi bylo jedno jak to vypada :-)) dlooouho jsem se rozmyslela jestli to sem dat ;-) ;-) ;-) ale pak jsem si rekla proc ne,Jája bude mit radost az se tu uvidi a pro ostatni zacatecnice to muze byt povzbuzeni ze i TOTO se da snist a nemusi to letet oknem :-D :-D :-D jak rekl muj synovec LEPE TO CHUTNA NEZ VYPADA (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie