Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 32 návštěvníků)

Báječné a rychlé řezy s MARGOTKOU - inspirace z časopisu ! Určitě stojí za to vyzkoušet.

0.0
Báječné a rychlé řezy s MARGOTKOU - inspirace z časopisu ! Určitě stojí za to vyzkoušet.

Potřebné ingredience

Těsto:
300 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
3 vejce
150 g cukru
100 ml oleje
200 ml mléka

Pudink:
500 ml mléka
1 čokoládový pudink
2-3 lžíce cukru

Náplň:
3-4 zakysané smetany
1-2 vanilkové cukry
1-2 velké Margot

Postup přípravy

Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme olej, mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků.

Těsto nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech.

Uvaříme pudink podle návodu a vlažný lijeme nepravidelně na plech s těstem.

Dáme péci do trouby vyhřáté cca na 200°C.

Na vychladlou buchtu natřeme zakysanou smetanu, do které jsme předem vmíchali vanilkový cukr.

Posypeme nahrubo nastrouhanou Margot a dáme vychladit.

Dobrou chuť !

1.

2.

3.

4.

5.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lucy991 13. 11. 2010, 19:56
Práve sme ochutnali a (Y) je to tak jednoduche a maximalne mňamózne !!!! (clamp)
holemka 9. 5. 2009, 21:35
Super recept. (clamp) (clamp) Všem ho doporučuji. (Y) Buchta je výborná. (flower)
Dandulee 10. 3. 2009, 17:23
Už peču poněkolikáté (Y) (Y) (Y) Je super (zajic) (zajic) (zajic)
olga 1. 2. 2009, 10:35
Naprosto úžasné (Y) větší mňamku už jsme dlouho nejedli :-D Super receptík
taba 25. 1. 2009, 7:31
8-| 8-| 8-| to je hrůza, může tady bejt člověk hubenej?????????? Jdu na ní.... 8o| 8o| :'( :'(
Bylinka1 20. 1. 2009, 22:47
Úplně se mi sbíhají sliny (zajic).Možná bych do té zakysanky šoupla trochu ztužovače,ať to líp drží-nebo není třeba :^)???
Jitka S. 21. 1. 2009, 16:04
@Bylinka1 V původním receptu v časopisu byly psané jen 2 zakysané smetany a to bylo opravdu málo, nevytvoří ani vrstvu po celé buchtě a určitě není potřeba přidávat ztužovač. Když jsem buchtu dělala podruhé, dala jsem zakysanky rovnou 4 a je pravda, že to trošku teklo, ale asi jde také o to, jaké ty zakysané smetany koupíte. Myslím, že ztužovačem se rozhodně nic nezkazí.
hajcena 21. 1. 2009, 7:22
@Bylinka1 není třeba - jsou skvělé i bez toho. A pokud není čokoládový puding, klidně dejte vanilkový - je to taky super

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie