Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Bramboráková pizza

0.0
Bramboráková pizza

Potřebné ingredience

Bramory,vejce, polohrubá mouka,česnek,majoránka,uzenina,sůl.pepř,rajčata,paprika,sýr na strouhání...popřípadě třeba kukuřice nebo olivy.

Postup přípravy

Udělat normální bramborákové těsto,můžete přidat nějakou uzeninu.Vodu s těsta hodně slít.Dát na vymaštěný plech-já dávám pečící papír,nechám péct,až bramborák zezlátne naskládáte na něj na kolečka nakrájené rajčata a paprikua posypete kukuřicí nebo olivami a dáte zapéct ,těsně před dopečením posypat nastrouhaným sýrem...Je to dobrá rychlá večeře...dobrou chut!

Nechte si chutnat...:-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jr28jr 30. 10. 2011, 21:31
Tak to by mě vážně zajímalo, jak tohle vaření u vás holky dopadlo !!! Je to děs, doporučuji NIKDY NEVAŘIT !!! Šklebila se celá rodina a "bramboráková pizza" letěla do koše. Všichni moji chlapi (mám tři syny a manžela) se právě dojídají brambůrkama, aby aspoň nějak zahnali hlad. Myslím, že kuchařka jsem dobrá, ale tohle bylo vážně nepoživatelné. S pozdravem VAŘENÍ ZDAR, bramborákové pizze navždy SBOHEM přeje Jana :^) :-|
tomtyna 21. 1. 2009, 10:40
Báro super (Y) (Y) (Y) (Y) až udělám dám vám vědět jak nám (pl) (pl) chutnala ,vypadá lákavě *-) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L)
Lelda 21. 1. 2009, 11:23
@tomtyna Pokud máte rádi bramboráky tak si jistě pochutnáte (pl)určitě dejte vědět jak to u Vás dopadlo :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie