Babiččina česnečka
Potřebné ingredience
brambory, mletý kmín, zeleninový bujón, sůl, uzenina (párek, buřty, točeňák, klobáska - co kdo rád), cibule, olej,2 vejce, česnek!
Postup přípravy
Takhle dělá česnečku moje babička a všem nám mooooc chutná!
Brambory na kostičky uvaříme doměkka s bujonem, kmínem a solí.
Mezitím, co se vaří brambory si vedle na hlubší pánvi nebo v kastrolku (přijde tam i voda) osmahneme cibuli s uzeninou.
Pak přidáme trochu (asi hrnek) vody
a když se voda vaří, rozklepneme do toho 2 vejce.
Povaříme, až jsou to taková míchaná vajíčka s vodou :-)
Když jsou brambory měkké, vlejeme obsah pánve. Po odstavení přidáme hodně česneku - jak kdo má rád a případně dochutíme solí a pepřem.
Podáváme s na kostičky nakrájeným opečeným chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé