Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Rošťáci

0.0
Rošťáci

Potřebné ingredience

vepřová kotleta (já jsem dělala obyčejné vepřové plátky z 0,500 kg), 2 vejce,lžička soli, lžička pepře, dvě lžíčky polévkovéh okoření (maggi), dvě lžíce worcestru, dvé polévkové lžíce plnotučné hořčice a dvě lžíce solamylu.

Postup přípravy

Kotlety nejdříve naklepeme a necháme odležet. Pak si připravíme směs: smícháme 2 vejce, lžičku soli, lžičku pepře, dvě lžíčky polévkobéh okoření, 2 lžíčky worcesteru, dvěpolévkobé lžíce pl.hořčice a dvě lžíce solamylu.
Naklepané kotlety obalíme naší směsí a naskládáme je na sebe do misky. Pokud nám směs zbyde nalijemeji na maso. Pak dáme do chladničky jeden až dva dny uležet. Kotlety opékáme obalené ve směsi jako přírodní. Podáváme s vařenými brambory nebo hranolky a nezapomeneme ani na zeleninku.
Dobrou chuť

připravená směs na obalování

maso vložené do směsi a necháme uležet

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tinuše 16. 11. 2011, 13:35
také dělávám (jen používám vepř.panenku) už nějaký ten rok a vždy měl recept úspěch... (Y)..mohu všem vřele doporučit (L) (jidlo)
butkajka 14. 2. 2009, 21:01
:-) :-) :-)............moc, moc děkuji za super recept na dnešní oběd (zajic) (zajic) (zajic).........Je to fakt mňamka... (pl) (pl) (pl)
nemika 15. 2. 2009, 21:37
@butkajka Tak to jsem ráda :-) že Vám chutnalo (pl)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie