Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Mrkvičková polévka od Jany-velmi rychlá a chutná !!!!

0.0
Mrkvičková polévka od Jany-velmi rychlá a chutná !!!!

Potřebné ingredience

2-3 čerstvé mrkve, máslo, sůl, 1 vajíčko, krupička na zahuštění, případně pro dochucení zeleninový bujón

Postup přípravy

Očištěné mrkvičky nastrouháme na jemném struhadle a osmahnem na máslíčku. Poté podlijemé vodou a dusíme cca 3-5 minut. Pak přilijeme vodu či zeleninový bujón dle potřeby množství, osolíme a přidáme 1 rozšlehané vajíčko. Nakonec zahustíme dětskou krupičkou dle potřeby hustoty. Polévka je velmi jemná a moc lahodná, navíc nezabere mnoho času na její přípravu!!!!! :))))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jéňa 8. 3. 2007, 19:35
tuhle polívku miluje nejen naše holčina ale i tatínek ;-) je fakt výborná, naposledy jsem zahušťovala ne krupicí ale těmi jemnými Emco vločkami a perfektní (Y)
Janulik 8. 3. 2007, 19:23
Dobrý den, tak sjme ji včera udělala a byla dobrá. je velmi podobná receptu od mé babičky, al e ta jí dělá malinko jinak, na másle osmahne cibulku, udělá jíšku, zalije vodou, dá do ní dvě rozkvrdlané vejce, povaří a nastrouhá do ní jednu mrkev, dochutí, solí, petrželkou, bylinkama ev bujonem, ale ta vaše mě přišla taková ejmnější a jelikož mě došla krupička, zachustila sjem špaldovou moukou a nevadilo to. (PL) (^) (C)Díky za oživení a rychlou polévkuJana
Maa (upraveno) 14. 3. 2007, 16:58
Píšu první pochvalu. Mrkvičková polévka je výborná (Y) (Y) (Y) Pošmákli jsme si celá rodina. Díky za receptík (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie