Kuřecí játra trochu jinak

Potřebné ingredience
0,5kg kuřecích jater,2 větší cibule, 1 větší plechovka žampiónů nebo i čerstvé, 0,3l sklenička čatní (já používám domácí), sůl, pepř, divočina, ďábelská směs
Postup přípravy
Na oleji si orestujeme na drobno nakrájenom cibuli. Když cibulka zesklovatí, přidáme kuřecí játra - nejlépe ještě prokrájená. Játra orestujeme. Poté přidáme přecezené žampióny a čatní. Všechno se dělá krátce, je to rychlé jídlo. Poté dochutíme solí, kořením divočina a troškou ďábelské směsi. A je hotovo.
My podáváme i nečekaným návštěvám s pečivem, moc si to pochvalujou. Vhodné na oběd s rýží nebo hranolkama.
Často kombinuji ještě k nějakému masíčku.....viz další recept. Dobrou chuť :-)
My podáváme i nečekaným návštěvám s pečivem, moc si to pochvalujou. Vhodné na oběd s rýží nebo hranolkama.
Často kombinuji ještě k nějakému masíčku.....viz další recept. Dobrou chuť :-)

orestovat cibulku, přidáme játra

přidány žampióny a domácí čatní... Můžete i čerstvou zeleninku - paprika a rajče.... Moje čatní (cuketa,rajče,paprika, cibule, česnek...)

dochutíme

Máme hotovo, přeji dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé