Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

Zapečené špagety v troubě

0.0
Zapečené špagety v troubě

Potřebné ingredience

2 sáčky špager, 3 lžíce sladké mleté papriky, 3 menší rajské protlaky, 1 cibule,3 stroužky česneku, 600 g mletého vepřového masa, zeleninová směs (můzete dát čerstvou,sterilovanou ale i mraženou,) , 2 masoxy, 30g tvrdého sýru Aidam, trocha oleje. (špaget můžete dát jen 1 sáček, záleží jak máte velký pekáč).

Postup přípravy

Do velkého pekáče dáme zpěnit cibulku na trošce oleji. Pak přidáme papriku a mleté maso, které trochu orestujeme a potom podlijeme vodou a podusime až bude hotové. Pak přidáme rajské protlaky ,rozmačkaný česnek, zeleninu a povaříme. Nakonec přidáme masoxy a dochutíme podle potřeby. Hotová směs by měla být hustější. Uvaříme špagety v osolené vodě (špagety si můžete nalámat na třetiny, líp se to potom dává na talíř). Až jsou hotové tak je zcedíme a přidáme do pekáče k zelenině a masu a dobře promícháme. Pekáč dáme do rozehřáté trouby a necháme tak 15 minut zapékat. Nastrouháme si sýr a posypeme jim směs a necháme ještě zapéct dalších asi 15- 20 minut. TADY TEN RECEPT JSEM PODĚDILA PO MAMINCE A MOJE DCERA KTERÁ TĚSTOVINY MOC NEMUSÍ SI TOHLE VŽDYCKY DOKONCE PŘIDÁ.

Do velkého pekáče dáme zpěnit cibulku na trošce oleji. Pak přidáme sladkou papriku a mleté maso, které trochu orestujeme.

podlijeme vodou a podusime až bude hotové.

Pak přidáme rajské protlaky , česnek, zeleninu a povaříme.

Nakonec přidáme masoxy a dochutíme podle potřeby. Hotová směs by měla být hustější.

Uvaříme špagety v osolené vodě. Až jsou hotové tak je zcedíme a přidáme do pekáče k zelenině a masu a dobře promícháme. Pekáč dáme do rozehřáté trouby a necháme tak 15 minut zapékat. Nastrouháme si sýr a posypeme jim směs a necháme ještě zapéct dalších asi 15-20 minut.

Hotovo. PŘEJI VÁM DOBROU CHUŤ.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 23. 2. 2010, 14:43
Děkuji za výborný receptík,udělala jsem jej maličko jednodušeji,přidala jsem koření na špagety,papriku,okurku a výborný lovecký salám a místro str.sýra jsem dala tavený a je to vynikající. |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o).Dobré a syté jídlo. (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie