(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Třeboňská topinka
Potřebné ingredience
topinky , pangas , cibulka, hořčice, kečup, sůl, pepř
Postup přípravy
na orestované cibulce , rozďabráme pangase , hořčice, kečup + koření :-) rychlovka
Topinky opékám jen v toustru na sucho , když už je rybička na tuku
Topinky opékám jen v toustru na sucho , když už je rybička na tuku
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marz
(upraveno)
11. 1. 2012, 10:45
super-to mě nikdy nenapadlo-určitě zkusím
hrusticka84
(upraveno)
17. 2. 2012, 18:58
při nejbližší příležitosti vyzkouším příjde mi to i jako vhodný zpestření diety dnes jsem vyzkoušela....je to fakt ńamka!!!
claarca
(upraveno)
21. 7. 2009, 16:52
teď jsem dovařila, mám ráda pikantní topinky, tak jsem si do toho přidala ještě chilli a musím říct, že to vážně nemá chybu... díky
žingi
(upraveno)
22. 2. 2009, 8:55
topinky taky milujeme.Já si kupuju cikánskou nebo čertovskou omáčku,je v takových skleničkách jak kečup,na to volské oko a zeleninku
vevey
(upraveno)
26. 2. 2009, 14:35
@žingi
mám ráda i topinky hodně počesnekovat a tavený sýr , šunčičku a vajíčko
Radoska
(upraveno)
17. 2. 2009, 15:15
super nápad-určo zkusím
vevey
(upraveno)
22. 2. 2009, 8:50
@Radoska
Alenko je to dobré i z jiných rybiček, ale třeba z tresky - pozor na kostičky!!! Třeba dobře vybrat kostičky