Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Vídeňský těstovinový salát - Máte teď zrovna chuť na párky i ananas a myslíte, že se to k sobě nehodí? Po vyzkoušení tohoto receptu určitě změníte názor.

0.0
Vídeňský těstovinový salát  - Máte teď zrovna chuť na párky i ananas a myslíte, že se to k sobě nehodí? Po vyzkoušení tohoto receptu určitě změníte názor.

Potřebné ingredience

200 g Farfalle( motýlci) - ale můžete použít těstoviny které zrovna máte, 200 g vídeňských párků, 100 g tvrdého sýra, 150 g kompotovaného ananasu, 150 g mraženého hrášku, 150 g okurek ve sladkokyselém nálevu, 1/2 hlávky salátu, 100 g majonézy, 100 g zakysané smetany, 1 lžíce hořčice, pepř, sůl

Postup přípravy

Farfalle uvaříme ve slané vodě, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vložíme do mísy. Přidáme na kolečka nakrájené vídeňské párky a sladkokyselé okurky, nahrubo nastrouhaný tvrdý sýr, okapané kostičky ananasu, uvařený mražený hrášek a na nudličky nakrájený hlávkový salát. Majonézu spolu se zakysanou smetanou, lžící hořčice, lžící nálevu z ananasu, lžící nálevu z okurek, špetkou soli a pepře prošleháme metličkou. Pak směs vlijeme do salátu, vše zlehka promícháme a necháme v chladu uležet.

Tento recept je ze stránek panzani.cz

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie