Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Pečená žebírka

0.0
Pečená žebírka

Potřebné ingredience

350g rybízové marmelády, 250ml vinného octa (dávám i obyčejný), 2 stroužky česneku drcenného, 2 lžíce slunečnicového oleje, mořská sůl, pepř, 1,5kg vepřových žebírek

Postup přípravy

V míse dobře promícháme marmeládu, ocet, česnek,olej, sůl a pepř, Marinádou potřete žebírka a nechte odležet, troubu předehřát na 150 stupňů. Žebra položit na plech kostí dolů a přikryté péct 3 hodiny, každou hodinu otočit a přelít výpekem. Posledních 30 min nechat odklopené

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lucy68 14. 4. 2009, 15:57
Pekla jsem minulý týden žebírka podle Vašeho receptu a bylo to pravdu vynikající. Trochu jsem se bála té kombinace a upekla jsem jen něco okolo kila žebírek, ale manžel se do nich pustil a hned bylo po nich. Opravdu výborné.
plechule 24. 4. 2009, 19:17
@Lucy68 Děkuji a jsem ráda že chutnalo :-)
Lucy68 28. 4. 2009, 9:29
@plechule Pekla jsem v neděli již podruhé, opět úspěch, díky za bezva recept

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie