METROVKA - dobré, vypadá to hezky a hlavně je toho hodně celých 65 cm

Potřebné ingredience
5 vajec, 30 dkg moučkového cukru, 40 dkg pol. mouky, asi 2 dcl mléka, 18 dkg hery, 1 prášek do pečiva, kakao
Krém: 1/2 l mléka, 2 vanilkové pudinky, 1a 1/4 másla, cukr moučka dle chuti, rum nebo tresť, kakao
Postup přípravy
Krém klasika - utřeme máslo a postupně přimícháváme vychladlý uvařený puding, aby nebyly hrudky protlačím puding přes sítko, cukr dávám dle chuti. Do větší části krému přidám kakao, protože tím potírám i vršek. Hotové krájíme na šikmé řezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nevím proč se to jmenuje metrovka, dneska jsem to pro zvědavost změřila a měří 65 cm, ale i tak je toho dost...

upečené srnčí hřbety necháme pořádně vychladnout a krájíme na plátky

pak je slepujeme střídavě tmavý a světlý a střídáme i krémy...

nakonec potřeme i vršek, tím zarovnáme případné nerovnosti, já posypala kokosem nebo můžeme polít nebo pocákat čokoládou

necháme pořádně zatuhnout a krájíme šikmo !!!!!!!!!!!!!!! na řezy. Ještě přendat na tácek, ale to jsem zapoměla vyfotit..........
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu




























































