(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Kapr

Potřebné ingredience
Světlý korpus, čokoládový krém, potah WI
Postup přípravy
Upečeme kulatý korpus, rozřízneme v necelé 1/2, prokrojíme a slepíme do tvaru.

Upečeme kulatý korpus

Rozřízneme v necelé 1/2

Prokrojíme a slepíme do tvaru

Seřízneme a domodelujeme odřezky nebo punčovinou

Potahneme - já používám WI

Dočistíme a domodelujeme ploutve a tlamičku.

Dobarvíme gelovkama a hototvo.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
ŠTAVKA
(upraveno)
19. 4. 2013, 10:07


nahlásit

Bopa
(upraveno)
9. 9. 2009, 9:05
















nahlásit

Mmyška
(upraveno)
22. 3. 2009, 15:33
Věrko nádherný kapřík a super potup




nahlásit

akin77
(upraveno)
21. 3. 2009, 22:06
Moc hezký kapřík a super návod!





nahlásit
Macik 2006
(upraveno)
21. 3. 2009, 18:58
tak to je fantastický kapřík
a ten postup je super




nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
21. 3. 2009, 18:10
Věrko, tak to je přímo výstavní kousek





nahlásit

Petanka
(upraveno)
21. 3. 2009, 12:52
Skvělý kapřík







nahlásit

ajoun
(upraveno)
20. 3. 2009, 23:24
Věrko, krááááááásný kapřík




nahlásit
rozárek
(upraveno)
20. 3. 2009, 23:09







nahlásit

Zuzajka.S
(upraveno)
20. 3. 2009, 22:09
Ten je nááááádhernýýýýý



nahlásit

ddracice
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:55
bezva postup!!! moc vydařený kapřík, jako živý




nahlásit

IJohny
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:33
Pěkný kapřík a super postůpek
uložím



nahlásit

Anelis
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:23



nahlásit

aero-orion
(upraveno)
20. 3. 2009, 21:00








nahlásit

Pet´ule
(upraveno)
20. 3. 2009, 20:48
super


nahlásit

*poule*
(upraveno)
20. 3. 2009, 20:07
Taky mám jednoho šupináče v albu.
Asi jsou kámoši.





nahlásit
Ivushkak
(upraveno)
20. 3. 2009, 19:53
Nádherný kapřík, Věrko
a se SUPER postupem












nahlásit

schejlaa
(upraveno)
20. 3. 2009, 19:50




















nahlásit

backa
(upraveno)
20. 3. 2009, 19:48
pěkný kapřík
i s postupem to je ono
moc se Vám povedl







nahlásit