Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Vepřové maso zapékané se sýrem – ve šťávě z masoxu

0.0
Vepřové maso zapékané se sýrem – ve šťávě z masoxu

Potřebné ingredience

750 g vepřové krkovice (plec, kýta)
4 střední cibule
300g sýru cihla
Pepř
2 ks masoxu
1 l vody

Postup přípravy


Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a rozložíme do pekáče, opepříme (Nesolit!), na maso poklademe cibuli (nakrájenou na půlkolečka) a posypeme nastrouhaným sýrem.

V hrnci si rozvaříme v 1 litru vody masox, zalijeme připravené maso a dáme péct do trouby ny 200 C asi na 1 a ½ hod.
Podáváme s rýží nebo vařenými brambory
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie