(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kuře na zelí
Potřebné ingredience
balení kuřecích stehýnek (menší stehýnka), kysané zelí (nejlépe v sáčku), kmín, sůl, příloha bramborové noky
Postup přípravy
Na pekáček dám nepropláchnuté kyselé zelí i se šťávou, na to položím kuřecí stehýnka osolená a okmínovaná, podleji vodou a nechám péct v troubě. Pravidelně podlévám. Až bude kuřátko měkké, nechám vypéct vodu a zabarvit kůžičku a dávám na talíř. Jako přílohu používám bramborové noky. Kuře chutná fantasticky a zelí jakbysmet. Je to strašně jednoduché a obrovská mňamka :o))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Katy9
(upraveno)
29. 3. 2007, 12:09
Tak ještě jeden dotaz.. to zelí kupujete ve sklenici či sáčkové??? a kolik na to jedno balení stehýnek... balení mám po 4 stehýnkách...??? moc díky Katka
krejcovka
(upraveno)
29. 3. 2007, 12:13
@Katy9
Zelí jedině sáčkové, přijde mi víc šťavnaté a balení větší rodinné a většinou ty menší stehýnka, kluci je mají raději. A kmín můžete i do zelí. Není zač
Katy9
(upraveno)
29. 3. 2007, 11:51
Lucko, prosím napište ještě jak děláte ty noky...moc díky Katka
krejcovka
(upraveno)
29. 3. 2007, 12:02
@Katy9
Katko, vzhledem k tomu, že knedlíky jakéhokoliv druhu se u mě měnily v lepící nebo kamennou hmotu, tak kupuji polotovar - mražené nebo chlazené a jsou