(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU
Potřebné ingredience
250G VEPŘ.JATER,2CIBULE,PEPŘ,OLEJ,KEČUP,HL.MOUKA,SUL
Postup přípravy
JÁTRA NAKLEPEME,OPEPŘÍME A OBALÍME V HLADKÉ MOUCE,DAME NA ROZPALENY TUK A ZPRUDKA OPEČEME.
POTOM ZMÍRNÍME A DOPEČEME DO MĚKKA A LEHOUNCE PODLEJEM VODOU,VYDUSÍME VODU A PŘIDÁME NA PLÁTKY CIBULI, OPEČEME A NAKONEC 2LŽÍCE KEČUPU.OSOLÍME PODLE CHUTI.
PODÁVÁME S VAŘ.BRAMBORY NEBO HRANOLKY.
POTOM ZMÍRNÍME A DOPEČEME DO MĚKKA A LEHOUNCE PODLEJEM VODOU,VYDUSÍME VODU A PŘIDÁME NA PLÁTKY CIBULI, OPEČEME A NAKONEC 2LŽÍCE KEČUPU.OSOLÍME PODLE CHUTI.
PODÁVÁME S VAŘ.BRAMBORY NEBO HRANOLKY.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

jad
(upraveno)
16. 7. 2007, 21:32
Vynikající
Nedala jsem tam ten kečup, protože ho moc nemusíme, ale stejně to bylo moc dobré
Díky za super receptík, takový jsem dlouho hledala








nahlásit

bubík4
(upraveno)
29. 3. 2007, 17:25
Dělám stejně, ale nedávám kečup. Miluju to.

nahlásit