(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
FRANCOUZSKÉ BRAMBORY
Potřebné ingredience
uvařené brambory ve šlupce,uvařené uzené maso,sýr,vejce,jarní cibulka,smetana,a ačesnek.
Postup přípravy
na plech postupně vkládáme brambory a vrstvíme maso,brambory.....posypeme cibulkou,osolíme a dáme péct do předem vyhřáté trouby.
v misce rozkvedláme asi 3 vejce,zalijeme smetanou,osolíme a přidáme rozmačkaný česnek.nalejeme na brambory a necháme zapéct.ve finále posypeme sýrem.
dobrou chuť.
v misce rozkvedláme asi 3 vejce,zalijeme smetanou,osolíme a přidáme rozmačkaný česnek.nalejeme na brambory a necháme zapéct.ve finále posypeme sýrem.
dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé