Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 10 návštěvníků)

plněné žampiony

0.0
plněné žampiony

Potřebné ingredience

větší žampiony,cibule,tavené sýry,smetana,koření dle chuti..gurmán,grilovací.......,sůl,strouhanka,máslo

Postup přípravy

oddělíme nožku a oloupeme žampion.osmahneme na drobno nakrájenou cibulku a na ní vložíme ty nožky pokrájené na drobné kostičky-pak na to rozpustit tavené sýry a přilijeme trochu smetany a promícháme. osolit, přidat koření dle chuti, můžeme dát malinko muškátový oříšek -nastrouhat.tuto směs dáme do hlavičky žampionu a navrch dáme bud strouhaný sýr nebo strouhanku. dáme do zapékací mísy a trochu zalijeme smetanou.

pečeme v troubě dokut nejsou žampiony měkké

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

rozárka81 17. 7. 2009, 16:44
(Y) (Y) Dneska jsem žampiony udělala k večeři a jsou VÝBORNÉ (jidlo) (jidlo) (jidlo) (zajic) (zajic) (zajic) (L) (L) (L). Přidala jsem si tam ještě vajíčko, šunku a pak jsem na to položila plátek sýra a opravdu to nemělo chybu!!!!!!!!!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y) Už ho mám založený ve svých receptech (hello) (hello)
sudina 23. 5. 2009, 11:15
tak to jsem ráda že měli úspěch!!!!!!!!! |:o)
Evelyn123 21. 5. 2009, 12:46
Renátko, musím také poděkovat za receptík. Včera muž přinesl velké žampiony a tak jsem si klikla na můj oblíbený Mimibazar a našla Váš recept. Dnes jsem udělala k obědu a fakt moc dobré (Y) (clamp) (F)
Eida 10. 5. 2009, 14:40
(L) (L) (L) super receptík, moc děkuji, dnes jsem vyzkoušela a je to vážně mňamka (Y) jednoduché, rychlé a oproti klasicky smaženým žampíkům moc příjemná změna!!! (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie