(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
BIO jáhly s řasou Wakame

Potřebné ingredience
1 hrnek Bio jáhel, 350 ml BIO sojového mléka, řasa WAKAME, nastrouhané jablko ( nejlépe BIO nebo z domácí zahrádky), BIO rýžový sirup.
Postup přípravy
Jáhly uvaříme v sojovém mléce společně s řasou WAKAME. Řasy dáme asi malinký pláteček jako je prst dlouhý. Vše vaříme asi 20 minut a pak necháme ještě pod peřinou 30 minut dojít. Do hotové kaše ještě dle chuti vmícháme rýžový sirup. Dáme na talířky a navrch nastrouháme jablíčko.
Je to výborná a plnohodnotná snídaně, po které se Vám nebude chtít spát. Já používám také jako dopolední či odpolední svačinku. Řasu rozmíchám v kaši.
Řasa WAKANE: jsou plné jodu, vápníku, železa a plnohodnotných bílkovin. Snižují výskyt rakoviny díky obsahu lignanů.
Je to výborná a plnohodnotná snídaně, po které se Vám nebude chtít spát. Já používám také jako dopolední či odpolední svačinku. Řasu rozmíchám v kaši.
Řasa WAKANE: jsou plné jodu, vápníku, železa a plnohodnotných bílkovin. Snižují výskyt rakoviny díky obsahu lignanů.

sojové mléko a řasa Wakame

VAření Wakeme řasy společně s jáhly v sojovém mléce
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé