(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Kroupy s mrkví a řasou Wakame

Potřebné ingredience
Řasa Wakame, uvařené kroupy velké, 6 velkých mrkví, palmový BIO tuk, cibulka, sojová omáčka TAMARI.
Postup přípravy
Na palmovém oleji orestujeme cibulku, přidáme mastrouhané mrkve a 500g uvařených krup, ještě chvíli restujeme. Zalijeme vodou a přidáme řasu Wakame kvůli votamínům a minerálním látkám. Stačí pláteček 5 cm, který ve vodě ještě nabobtná. Nakonec dáme 1 lžíci BIO sojové omáčky TAMARI. Podáváme s rýží a čerstvou pažitkou. Porce pro 4 osoby.
Omáčka TAMARI obsahuje živé enzymy a stimuluje vylučování trávících šťáv. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy důležité pro dobré trávení. Neutralizuje extrémy kyselin i zásad. Tamari posiluje kontrakce srdečního svalu. Je v ní mnoho vitamínů a minerálů.
Omáčka TAMARI obsahuje živé enzymy a stimuluje vylučování trávících šťáv. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy důležité pro dobré trávení. Neutralizuje extrémy kyselin i zásad. Tamari posiluje kontrakce srdečního svalu. Je v ní mnoho vitamínů a minerálů.

Mrkev a uvařené kroupy.

Sojová omáčka TAMARI, palmový tuk a již nabobtnaná řasa WAKAME.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Sarkas
(upraveno)
20. 4. 2007, 11:45
No já nevím jestli by to u nás sklidilo úspěch. Rodina vyčuchá zdravé jídlo už zdaleka a nijak zvlášť v oblibě ho nemá

nahlásit
sonka
(upraveno)
20. 4. 2007, 14:12
@Sarkas
No já jsem původně byla makrobiotik, dost mi pomohla. Pak jsem již přešla na obyč. zdravé jídlo a můžu říci, že manžel to jí v pohodě. Dokonce si libuje, že nemusí jist pořád ty mrtvoly zvířat.
Ta omáčka TAMARI to dost ochutí, dá se to jíst v pohodě - tedy myslím




nahlásit

Lukrato
(upraveno)
20. 4. 2007, 10:37
Nevypadá to vůbec špatně, ale na mě je to nějak moc "zdravý".....



nahlásit
sonka
(upraveno)
20. 4. 2007, 14:13
@Lukrato
Lucko, je to ultra super zdravý!!!!!







nahlásit