Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

vepřové dušené v zelenině

0.0
vepřové dušené v zelenině

Potřebné ingredience

na půl kg masa -můžeme dát jaké koliv ,já dělám s plecka .Takže 1/2 kg plecka ,2 steril malé sklenice mrkve s hráškem 2 menší cibule,sl. ml. paprika ,2 kostky bujonu,sůl,cukr,ocet

Postup přípravy

maso nakrájíme na malé kousky, cibuli nakrájíme na jemno a osmahneme do růžova ,na to dáme maso,orestujeme ,přidáme bujony ,mletou papriku a ještě chvilku restujeme. Podlijeme trochu vodou a dusíme téměř do měkka. Až je maso měkké přidáme zeleninu -bez nálevu. Chvíli povařímě do změknutí zeleniny ,nakonec jemně zahustíme -já používám hotovou jíšku od Knorru . Dochutíme dle potřeby solí,cukrem a octem. Podáváme s bramborem maštěným máslem ,
Toto jídlo dělá naše mamina a je to strašně dobré ,já i naše dcerka to milujeme.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

DIGY 22 6. 8. 2013, 16:49
(Y)
ivula5 27. 7. 2013, 9:35
chutnalo (jablka) (child4) (child5) (^) (D) (*) (mp) (&) (F) (santa) (plaz) (plavec) (pusa) (pes) (kocka) (svatba) (podzim) (wash)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie