Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Plněná kotleta s opečeným bramborem

0.0
Plněná kotleta s opečeným bramborem

Potřebné ingredience

Vepř. kotlty ( můžete nahradit kuř. masem a udělat kapsičku ), grilovací koření, sůl, sladká paprika, olej, cibule, šunka, suchý salám, sýr, párek ( můžete dát co vám zbývá: niva, paprika, fantazii se meze nekladou ), 3 lžíce kečupu, 2 rajčata, 1/2 kostky masoxu

Postup přípravy

Kotletu si uříznu silnější kousek a uprostřed proříznu, ale nedoříznu, opatrně poklepu, osolím a posypu sl.paprikou, dám šunku, salám, kousek párku, sýr, cibulku ( já použila jarní ) a překlopím a spojím párátkem tak aby obsah nevypadnul. Když nám zbydou ingredience co jsme dávali dovnitř kotlety, můžeme je použít do sosu.
Na olej dám cibulku a orestuju a dám z obou stran opéct kotletu, přídám na drobno nakrájenou šunku, salám, párek a zamíchám. Potom přidám na drobno nakrájená rajčata a podusím, posypu grilovacím kořením a dám kečup a podleju a dám tam 1/2 kostku masoxu. Dusím tak 30 - 40 min a podlévám a míchám. Potom vyjmu kotlety a zahustím trochou mouky, kotlety dám nazpět prohřát a podávám s opečeným bramborem.

Před zabalením

Po zabalení

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

standy 24. 3. 2011, 7:48
Tak musím pochválit. (Y) (Y) (Y) Včera jsem dělala plněné kotletky podle Vás a byly opravdu výborné. Manžel to měl s těstovinami a syn s americkými brambory a opravdu mňamka. Moc děkuji za recept. (clamp)
Judinka 27. 4. 2007, 20:29
Jé, to vypadá skvělééééééééééé (Y) (Y) (Y) (Y)Leč smůla. :-# :-# :-# :-D :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie