(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ražničí s pečeným bramborem

Potřebné ingredience
Ražničí:::::: plec,anglickou , cibuli, česnek ,tuk, sůl, koření podle chuti, sojovku ,bílé víno
Pečené brambory::::::::::::::::. brambor, cibule,česnek tuk, smetana
Postup přípravy
Maso nakrajíme přidáme nakrájenou anglickou slaninu (můžete přidat i salám ) nakrájenou cibuli ,prolisovaný česnek ,sůl ,koření, zakapeme sojovkou + trochu oleje toto si dělám den dopředu ,1. se to odleží,2.mám to druhý den rychlejší, takže na druhý den to dám do pekáče přidám trochu tuku podleju vínem (podle chuti) a vodou a peču........až je maso upečené dám brambory ...............oloupané na kolečka nakrájené brambory dám do pekáče přidám nakrájenou cibuli a česnek osolím ,okmínuji a přidám trochu sušené bazalky (taky se může dát pórek ,petrželka) zaleju smetanou a pečeme je to fakt dobré ,ale pozor kalorická bomba!!!!!!!!!!!! kdo by ale odolal

Masičko

Brambory
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé